Brave Agency välkomnar strategiexperten Thomas Johansson som Growth & Innovation Director

Pressmeddelande |
Brave Agency välkomnar strategiexperten Thomas Johansson som Growth & Innovation Director

Vi är glada att kunna meddela att Thomas Johansson, en senior expert inom strategisk tillväxt, innovation och kommunikation, nu blir en del av Brave-familjen. Som Growth & Innovation Director kommer Thomas att leda vårt tillväxt- och strategiarbete, både internt och externt samt spela en nyckelroll i att utveckla strategiska initiativ för våra befintliga och nya kunder. 

Med närmare 20 års erfarenhet inom byråvärlden har Thomas samarbetat med globala jättar som IKEA, LEGO och Discovery Networks Northern Europe inom både B2B och B2C. Thomas har en stark bakgrund från den internationella politiska sfären, där han nyligen har arbetat med omvärldsanalyser, geopolitik och strategisk kommunikation som har påverkat viktiga globala beslut. Utöver att agera senior rådgivare och leda förändringsarbete har han även utvecklat omfattande kommunikations- och PR-strategier som har fått stor genomslagskraft i internationella medier och flera kanaler. 

Porträtt, Thomas Johansson
Thomas Johansson | Growth & Innovation Director

“För att ytterligare stärka vårt strategiska erbjudande välkomnar vi Thomas, vars djupa omvärldsförståelse och expertis kommer att ge våra kunder ovärderliga insikter. Med hans unika kompetens hjälper vi dem att optimera sina satsningar och uppnå exceptionell tillväxt och resultat. Med Thomas ombord kan vi erbjuda ännu mer skräddarsydda och långsiktiga strategiska tjänster som möter våra kunders behov”

Stefan Jakobsson
Vd på Brave Agency

Vi ser fram emot att ha Thomas ombord och är övertygade om att hans erfarenhet kommer att vara en gamechanger för Braves fortsatta arbete med att leverera branschunika byråtjänster till våra kunder. Vår ambition är att vara en långsiktig partner för våra kunder, där vi tillsammans skapar hållbara, effektiva strategier och produktioner. 

För att diskutera hur Brave Agency kan hjälpa ert företag att växa genom innovativa och långsiktiga strategier, kontakta oss idag!

 

boka-möte-stefan-landningssida-3

Stefan Jakobsson, VD, Brave Agency
E-post: stefan.jakobsson@brave.se,
Telefon: +46 70-755 04 96

 


___________________________________________________________________________

Om Brave Agency
Brave Agency är en digitalbyrå baserad i Göteborg, Sverige som erbjuder B2B-företag olika tjänster inom digital marknadsföring med fokus på strategi och tillväxt. Med kunder som inkluderar ledande företag såsom SKF, Husqvarna Construction, AktivBo, Lundatech och World of Volvo är Brave Agency en etablerad aktör på marknaden. Brave Agency är flerårig partner till HubSpot och en del av K7-gruppen samt AMIN Worldwide — en global allians av oberoende marknadsförings- och reklambyråer som grundades 1932.

Senaste artiklarna

Axjo Plastic AB inleder strategiskt samarbete med Brave Agency

Pressmeddelande

Brave Agency meddelar idag att de har ingått ett strategiskt samarbete med Axjo...

Vi frågar ut Thomas, vår nya Growth & Innovation Director

Vår copywriter Mike satte sig ned med Thomas och fick honom att svara på några frågor kring hur han...

Brave Agency välkomnar strategiexperten Thomas Johansson som Growth & Innovation Director

Pressmeddelande | Brave Agency välkomnar strategiexperten Thomas Johansson som Growth & Innovation...