Axjo Plastic AB inleder strategiskt samarbete med Brave Agency

Pressmeddelande


Brave Agency meddelar idag att de har ingått ett strategiskt samarbete med Axjo Plastic AB, en ledande global aktör inom tillverkning av miljövänliga och återvinningsbara förpackningslösningar.

Uppdraget är ett nära samarbete mellan Brave och fullservicebyrån Momentum som syftar till att stärka Axjos varumärke och närvaro på den globala marknaden, genom bland annat en omfattande webbplattform. Genom att kombinera Axjos ambition och branschkunskap med Braves expertis inom digital marknadsföring och strategi får vi en perfekt kombo som skapar synergier och öppnar upp nya möjligheter för tillväxt och expansion.

Nanne Abdurahmanovic

Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Brave. Deras omfattande kunskap inom digital marknadsföring kombinerat med vårt engagemang för hållbara lösningar, kommer att möjliggöra för oss att expandera vår närvaro och påverkan globalt.

Dzenana Abdurahmanovic, CCO Europe, Axjo Plastic AB
 

 

Brave delar Axjos engagemang för hållbarhet och innovation. Målet är att inte bara öka medvetenheten om Axjos produkter och tjänster, utan också att utbilda marknaden om vikten av hållbara förpackningslösningar.  

Thomas Johansson

Vi är superglada över att få arbeta med Axjo och bidra till att utveckla deras verksamhet och vision. Brave är peppade över att skapa och utveckla lösningar som både engagerar och inspirerar, samtidigt som vi levererar mätbara resultat.

Thomas Johansson, Growth & Innovation Director, Brave.
 

 

Detta strategiska partnerskap representerar en betydelsefull utveckling för alla parter. Samarbetet är långsiktigt, med målet att tillsammans utveckla och implementera hållbara lösningar och aktiveringar som driver kontinuerlig tillväxt och framgång för Axjo. 

 

För mer information

boka-möte-stefan-landningssida-3

 

Stefan Jakobsson, VD, Brave Agency
E-post: stefan.jakobsson@brave.se
Telefon: +46 70-755 04 96

 

__________________________________________________________________________

Om Brave Agency
Brave Agency är en digitalbyrå baserad i Göteborg, Sverige som erbjuder B2B-företag olika tjänster inom digital marknadsföring med fokus på strategi och tillväxt. Med kunder som inkluderar ledande företag såsom SKF, Husqvarna Construction, AktivBo, Lundatech och World of Volvo är Brave Agency en etablerad aktör på marknaden. Brave Agency är flerårig partner till HubSpot och en del av K7-gruppen samt AMIN Worldwide — en global allians av oberoende marknadsförings- och reklambyråer som grundades 1932.

Senaste artiklarna

Axjo Plastic AB inleder strategiskt samarbete med Brave Agency

Pressmeddelande

Brave Agency meddelar idag att de har ingått ett strategiskt samarbete med Axjo...

Vi frågar ut Thomas, vår nya Growth & Innovation Director

Vår copywriter Mike satte sig ned med Thomas och fick honom att svara på några frågor kring hur han...

Brave Agency välkomnar strategiexperten Thomas Johansson som Growth & Innovation Director

Pressmeddelande | Brave Agency välkomnar strategiexperten Thomas Johansson som Growth & Innovation...